ВИДЕО: Audi S8 (D4) - нула електрификация, 100 процента удоволствие!

  • 5 снимки 5 снимки

22 Aug 2024

Електрически автомобили, хибриди, водородни коли - за всички тези алтернативи на чистия ДВГ си говорим всеки ден. И колкото и да вярваме, че бъдещето на автомобилната индустрия е светло (макар и мнозина да не са на такова мнение), няма как да не поглеждаме с носталгия към вчерашния ден. А там откриваме бъдещи класики като Audi S8 от поколение D4.

Автомобил, който не предлага никаква форма на електрификация... освен може би соларния панел, внедрен в гюрука, който осигурява електричество за моторчето на парното. Чист 4-литров V8 с две турбини и малко доработки - това е колата на нашия приятел Павел, която ви показваме в детайли в новото ни видео. 

Павката (който има собствен доста як канал в YouTube) е доста на "ти" с автомобилната техника и дори обича сам да разработва екстри, които колата му няма. Но колко скъпо е всъщност да притежаваш и поддържаш такъв автомобил? Какво да гледате, когато купувате S8 (D4)? Какви ремонти ви очакват? За всичко това си говорим с Павел и представяме черното му Audi S8 в подробности.

Много по-добра от предишната?