Volkswagen Caddy получи всъдеходен вариант

Volkswagen Caddy получи всъдеходен вариант
13 Sep 2015

Всъдеходна модификация на функционалния модел Caddy ще представи във Франкфурт германската марка Volkswagen.

Версията носи името Alltrack, като е базирана на новото поколение Caddy и представлява заместник на предходния модел, носещ името Cross Caddy.

Автомобилът е изпълнен в типичния за Alltrack моделите стил, като демонстрира допълнителни предпазни елементи по каросерията и под нея, сребристи рейлинги на покрива, уникални 17-инчови джанти и тонирани задни светлини.

Салонът също е персонализиран, като е тапициран с устойчив на захабяване текстил. Просветът вероятно е също увеличен, но към момента липсват подробности.

Задвижването на Volkswagen Caddy Alltrack може да бъде към предните или към четирите колела 4MOTION. Бензиновите агрегати предлагат между 84 и 125 к.с., а при дизелите мощността варира между 75 и 150 к.с. Трансмисиите са ръчна или автоматична с два съединителя.

Продажбите на Volkswagen Caddy Alltrack в Германия ще стартират още другата седмица, когато във Франкфурт ще се състои официалната премиера на модела. Цената обаче е вече ясна - от 24 359 евро за пасажерската версия и от 19 617 евро за товарната.
 

Много практичен и интересен!