ВИДЕО И GIVEAWAY: Спечелете тази мега яка водоструйка Kärcher!

  • Галерия с 19 снимки. Галерия с 19 снимки.

18 Sep 2024

Този път гостуваме на Kärcher в Плевен, най-новият и вече шести Kärcher Център в страната. Там домакините ни запознават акцентите в пълната им гама от продукти, като от посещението ни разбрахме и за съществуването на нещо интересно – прахосмукачка на батерии за чистене на самолети.

Тя обаче е само един от буквално хилядите артикули, предлагани от Kärcher в Плевен. Място, на което освен професионална консултация за това какво точно ви трябва, може да получите и сервизно обслужване. Екипът е супер готин и обичащ марката Kärcher, поради което нашият екип изкара чудесен работен ден в Плевен.

А, да, наградата. Тя е мега яка, водоструйка Kärcher K4 WCM, която е от по-мощната серия с водно охлаждане. Машината разполага с дълъг 6 метра маркуч, допълнителен маркуч за всмукване на препарат, ротационна дюза за почистване на бетон, плочки или други устойчиви повърхности, Vario Power Jet система и още много яки функции.

Гледайте видеото във Фейсбук, отговорете правилно на въпроса с коментар и готово, участвате в играта ни за тази супер награда! Успех!

Най-достъпният пикап у нас?