Български тунинг стигна до Китай

Български тунинг стигна до Китай
01 Oct 2015

Първото Vilner ателие извън пределите на родината ни, е вече факт, съобщават от българската компания за автомобилни доработки, цитирани от AutoMedia.bg.

Новият център на Vilner е позициониран в Пекин, като в него работят 23 души. Разгънатата площ на работилницата е 1,4 декара, в това число специална арт секция и шоурум за четири автомобила.

Сградата е разположена в непосредствена близост до огромен автомобилен комплекс, в чийто състав влизат изложбените зали на световни марки от бранша, като Brabus и Mansory.

"Art Studio Vilner - Пекин e готово да остави траен отпечатък в световната култура на автомобилната и мотоциклетна персонализация. То е възможност не само за разширяване на бизнеса като такъв, а и за обогатяване на стиловия мироглед и разнообразие на марката, като цяло", се казва в съобщението.

С прерязването на лентата от самия Атанас Вилнер, Art Studio Vilner – Пекин е вече готово с четири проекта, базирани на мотоциклет Harley-Davidson, Mercedes-Benz SL, MINI Cooper Cabrio и Jaguar XJ.

"Студиото в Пекин вече функционира официално с пълна сила и е само част от началото на експанзията на марката - категорични са българите - с него двойното „V” тепърва започва да обикаля световните пазари, като за догодина е планирано прерязване на лента в Шанхай, следвано от откривания в Хонконг и Гуанджоу".

 

Първородната Godzilla!