Състезание по планинско бягане край Разлог на 11 октомври

Състезание по планинско бягане край Разлог на 11 октомври
02 Oct 2015

Ново предизвикателство за любителите на планинското бягане ще стартира на 11 октомври 2015 г. в местността Бетоловото край Разлог. Състезанието „ТЕРРА РЪН“ се организира от хотел „Терра Комплекс“ съвместно с Община Разлог и Сдружение „Маратон“ и с подкрепата на „ОЗК – Застраховане“.

Трасето е с дължина 10 км и обща положителна денивелация 836м – започва от Терра Комплекс, обикаля Пирин Голф от изток, преминава през Изгорелото и по екопътека достига финала на хижа Яворов. Оттам е предвиден транспорт за всички участници обратно до хотел „Терра Комплекс“, където ще се проведе награждаването.

В състезанието могат да се включат всички желаещи от 15 до 75 годишна възраст.

Освен купи и медали за победителите, първите пет при мъжете и при жените ще получат парични награди, а за класиралите се между първо и трето място в категории Младежи ( до 20г.) и Ветерани (над 40г.) са осигурени и атрактивни предметни награди.

Вечерта преди състезанието хотел „Терра Комплекс“ кани всички участници на "Паста парти" след техническата конференция, която започва от 19:00 в конферентната зала на хотела. Хотелът предоставя и специални цени за нощувка преди старта.

Първородната Godzilla!