SFA откри във Варна мултибранд център за шест марки

  • Галерия с три снимки Галерия с три снимки

10 Oct 2024

SFA Automotive откри новоизградения си комплекс във Варна. Той се намира на изхода на града в посока София на магистрала “Хемус” №66. В шоурума (всъщност шест отделни шоурума) може да видите коли от цели шест марки на гиганта Stellantis – Peugeot, Citroen, Opel, Alfa Romeo, Jeep и Fiat, а сервизът обслужва и също модели на DS Automobiles и Isuzu.

Новият център разполага със специална външна зона за лекотоварната гама, с просторна приемна и чакалня за посетителите на сервиза, с обособено помещение за предаването на автомобилите на новите им собственици, както и с 20 паркоместа за гостите на дилърството. Новият център ще предлага възможности за тестове. Инвестицията е на стойност 8 млн. лв.

По повод откриването на новия си център, SFA предоставя подарък керамично покритие на стойност 1500 лв. за всеки новозакупен лек автомобил, комплект зимни гуми към покупката на лекотоварните модели, както и 10% отстъпка за сервизните си услуги. Промоцията ще е на разположение на клиентите до края на годината.

Най-достъпният пикап у нас?