В СОК \"Камчия\" ще има ледена пързалка

В СОК \
18 Oct 2015

Една от най-големите ледени пързалки на закрито в България ще работи през Коледните и Новогодишните празници в Санаторно-оздравителния комплекс "Камчия", до Варна. Пързалката ще бъде монтирана от 15 декември до 15 януари в уникалния Спортен комплекс "Камчия" и ще бъде на разположение за вскички малки и големи любители на кънките всеки ден от 8 до 20 ч. Тя е със стандартните размери на игрище за хокей – 30 х 60 м или 1800 кв. м синтетичен лед, което я подрежда сред най-големите съоръжения в страната. Спортният комплекс разполага с кънки във всички размери за деца и възрастни.

Много музика и интересна програма ще съпътства зимната атракция, коментират организаторите от Санаторно-оздравителния комплекс "Камчия", и издават само началото – руски чай от самовар и ароматни канелени бисквити ще сгряват гостите на "Камчия".

Заедно с ледената пързалка на разположение на почиващите са и останалите съоръжения в Спортния комплекс – басейн с олимпийски размери, модерно оборудвани фитнес зали, сауна. Специални СПА-пакети, възстановителни и разкрасяващи процедури подготвя и Лечебно-диагностичния и балнеологичен център "Здравец". Любителите на боулинга могат да пробват точността си пред кеглите в три писти.

И докато родителите почиват или спортуват, за децата освен богата анимационна програма, са организирани посещения в Авио-космическия център с Планетариум. Те ще чуят увлекателния разказ на един от тримата българи, преминали пълния курс за космонавти, ще разберат какво изпитват астронавтите, ще имат възможност дори лично да се скачат с Орбиталната космическа станция. А в единствения в България цифров Планетариум ще видят как се раждат звезвите. Децата могат да посетят и Музея на уникалните кристали, в който са изложени образци на най-красивите природни образувания, които се срещат по българските земи.

Комплексът предлага разнообразни пакети за детски и семеен отдих, празнични оферти за фирмени тържества, а също и атрактивни предложения за Студентския празник, за празника на банкерите и моряците. За известното в цялата страна посрещане на Новата година в "Камчия" записванията продължават.

Гостите се настаняват във вилно селище "Пирин" и в хотел "Лонгоз", а храненето – в прочутите с добрата си кулинария ресторанти "Лонгоз" и "Кристал".

Санаторно-оздравителният комплекс "Камчия" се утвърди като предпочитана целогодишна дестинация за почивка от нов тип, която съчетава разнообразни програми с модерните условия за отдих, в уникална природна среда.

Комплексът придоби международна популярност като многофункционален център за отдих, образование, култура, спорт и здраве.  

Първото Revuelto в България!