МЕГА ГАЛЕРИЯ: Автомобилен салон София 2024 (1 от 2)

  • Галерия с 205 кадъра. Галерия с 205 кадъра.

21 Oct 2024

Изложението в София е автомобилната новина тази седмица. Разбира се, няма как подобен форум да мине без нас, заради вас. За да ви запознаем с новостите и акцентите, за да могат га го разгледат и онези от вас, които нямат възможност да го посетят физически.

Заснехме едночасова обиколка на салона (поставяме видеото тук и по-надолу в текста), както и около 400 кадъра, които разделяме в две галерии. В настоящата ще видите една от звездите на изложението – супер колата Ford GT, която определено събира тълпи около себе си.

Ще видите също новият Land Cruiser на Toyota, новата Mazda CX-80, както и един от най-скъпите и луксозни автомобили в Интер Експо Център – Range Rover SV, чиято цена е над половин милион лева. Още? Чисто електрическият флагман на Volvo, моделът EX90, новите Subaru Forester и Nissan Qashqai.

Немците също са тук. Audi с обновеното e-tron GT и чисто новите A6 и S6, VW с ID.7, Passat и ID.Buzz в дълга база, първият в България. Cupra също са в тази галерия, заедно с Hodna и китайците от GWM. Последните представят луксозната си марка WEY, а също добре познатите модели на Haval. При тях акцент е новата ORA 07. Приятно разглеждане.

Най-достъпният пикап у нас?