МЕГА ГАЛЕРИЯ: Автомобилен салон София 2024 (2 от 2)

  • Галерия 187 снимки. Галерия 187 снимки.

22 Oct 2024

Ето я и втората част от мега галерията от салона в София. Ако сте пропуснали първата, може да наваксате, като кликнете тук или на снимката с линка по-надолу в текста. Може и да гледате видео обиколката ни от изложението, кликвайки тук или най-долу в настоящия материал.

В тази галерия ви представяме новостите от щанда на Renault, като там определено звездата е новото R5, преродената легенда, която ще караме след броени дни. Dacia показва новия Spring, Opel са тук с премиерите Grandland и Frontera, а Peugeot излагат 2008, 5008, фейслифта на 208 и още няколко модела.

Hyundai Santa-Fe за пръв път се показва пред публика. На щанда на корейците може да видите също и спортният електрически модел Ioniq 5N, а Alfa Romeo привлича феновете със Stelvio Quadrifoglio с чисто бензинов мотор и 520 коня. Зад нея е джобната ракета Abarth 695, един от последните „500“ с ДВГ, а Jeep показва новия Avenger, в компанията на Compass и якото Grand Cherokee. 

Още френски марки в част 2: DS и Citroen. Щандът на първите е издържан в стила на марката, има даже и кристален полилей. Под него са DS4, който скоро ще видите детайлно в YouTube канала ни, DS3 и останалата гама. Новият C3 е любопитната премиера при Citroen. Показан в чисто електрическата си версия и с ДВГ, той е един от най-достъпните автомобили на салона, а и на българския пазар.

Още? KIA и KGM също са тук, а Dongfeng имат силен кът в зала 6. Там доминира мощният M-Hero с четири електромотора и над 1000 коня. Седанът Shine пък се радва на огромен интерес – за няколко часа бяха продадени шест коли, а до края на деня още няколко. Fengon 600 също е там, чисто електрическият Forthing S7 и още от най-новите модели. Срещу тях са Geely, а близо са и спортните тупали на MM Auto, както и мощните „американки“ на Most Auto, като там определено звездата е зелената Cuda.

Най-достъпният пикап у нас?