Скейтборд от бъдещето

Скейтборд от бъдещето
31 Oct 2015

Благодарение на съвременните скутери и скейтбордове, личния транспорт не толкова скучен. Пътуващите през града вече може да се да минават по ежедневните си маршрути по забавен начин.

Ще разберете, че е точно така когато опитате този Hoverboard. Това не е просто електрическо средство за пидвижване, това е устройството което е най-близко до действителния Hoverboard.

Това е едноколесно, лично електрическо превозно средство стабилизирано от жироскоп, което има само една точка на контакт със земята и ще ви накара да се чувствате сякаш се реете над улиците когато се придвижвате с него.

Hoverboard предоставя най-голяма мощност спрямо подобни устройства. В центърът на превозното средство има сменяем модул, сустоящ се от Direct-Drive индустриален клас безчетков сервомотор, лагери и сензори за положението. Това превозно средство е проектирано да се персонализира, така че да го харесвате все повече с всеки изминал ден.

Можете да използвате съответното мобилното приложение за управление на вашия Hoverboard.

Характеристиките, които ще ви харесат са: Активиране, Проверка на нивото на заряда на батерията, Настройка за ограничение на скоростта, Заключване на Hoverboard, регистриране на данни от употребата, максимална и средна скорост, изминато разстояние и Защита на Hoverboard от кражба. Можете да персонализиране на осветлението с LED графики, както и Възпроизвеждане на музика и персонализиране на звука. Контролирането на Hoverboard докато сте на разходка е супер лесно. Просто трябва да се наклоните напред, за да ускори, за да спрете се или да отидете в другата посока се накланяте назад.

Hoverboard има и сонар следящ повърхността, който държи борда успоредно на земята. Няма да имате проблеми с батерията защото, тя може да се зарежда за по-малко от 16 минути.

 

 

 

 

 

 

 

Източник: Агенция Монитор

Лукс от Китай!