SEAT пуска на пазара четири нови модела

SEAT пуска на пазара четири нови модела
06 Nov 2015

Seat разкри новата си стратегия за развитие, която предвижда пускането на четири нови модела през следващите две години.

Планът е наречен "2025 roadmap", като съсредоточава гамата на испанската марка в разрастващите се пазарни сегменти с висок марж на печалба. Той също така предвижда сериозно съкращаване на разходите с около 100 млн. евро на година, сочи официалната информация от компанията.

Колкото до новите модели, първият от тях ще се появи още през първите месеци на следващата година. Информацията е ограничена, но все пак става ясно, че моделът ще представлява компактен кросовър.

По отношение на скандала с дизеловите мотори на компанията-майка Volkswagen, от Sеat са категорични, че той няма да се отрази на новата стратегия.

"Сега е моментът да работим за средносрочното и дългосрочното развитие на нашата марка, независимо от новините през последните седмици. Нашата стратегия е одобрена от концерна, същото важи и за новите модели, които ще се появят на пазара по план и ще допринесат за устойчивия растеж на Seat", се казва в съобщението.

 

Източник: dnes.bg
Първородната Godzilla!