Honda N-Truck и N-Camp: готина къмпинг микро композиция

Honda N-Truck и N-Camp: готина къмпинг микро композиция
07 Nov 2015

Honda представя уникален комплект пикап и каравана за предстоящото изложение Japan Camper Show 2015. Композицията, състояща се от влекач Honda N-Truck и каравана N-Camp е базирана на популярната в Япония микро кола (key car) N-Box, задвижвана от 660-кубиков двигател и с дължина едва 3,5 метра. Конверсията й във возило за отдих изглежда доста приятно, макар и да е далеч по-компактна и от най-малките каравани, предлагани в Европа.

За да се получи пикапчето Honda N-Truck, от конвенционалния N-Box са изрязани 50 см от задната част. Така, новото возило се е превърнало в двуместно. Караваната honda N-Camp, която се прикача на влекача като полуремарке пък, разполага с тесен, но практичен интериор. На разположение на двойката пътешественици има сгъваема спалня, два фотйойла и маса, както и голяма остъклена площ от едната страна.

Къмпинг композицията Honda N-Truck и N-Camp е перфектна за едно голямо пътешествие… стига да сте наследник на Фродо или друг хобит, или джудже. Може би и за по-ниски японци, но ние бихме искали да видим вътре няко с мащабите поне на Любо Ганев, за дадем крайна експертна оценка. И все пак идеята е забавна.

Източник: off-road.bg

Първородната Godzilla!