Mercedes-Benz показа обновения SL

Mercedes-Benz показа обновения SL
15 Nov 2015

Първи официални снимки на обновения роудстър SL разкри германската автомобилна компания Mercedes-Benz. Публичната премиера на модела ще се състои на предстоящото този месец изложение в Лос Анджелис, САЩ.

От разпространените кадри става ясно, че моделът е получил нова решетка на радиатора, LED светлини в стила на AMG-GT, предна броня с по-големи отвори за въздух, стопове с нов дизайн, задна броня с дифузьор, хромирани тръби на изпускателната система и др.

При по-умерената спортна версия SL AMG 63 се наблюдават нова радиаторна решетка, акценти от карбон по броните и страничните прагове, както и черни джанти с гуми Continental ContiSportContact. Върховият SL AMG 65 идва с акценти в сребристо, полирани джанти и надписи V12 BiTurbo на предните калници.

По-мащабни промени са въведени в интериора на SL. Виждат се по-голям централен дисплей, нов часовник на арматурното табло, елементи от карбон при AMG версиите, както и нови контролери за избор на различните режими на автомобила, за настройките на окачването и за системата ESP.

Новостите под капака включват по-мощни двигатели, автоматична трансмисия с 9 степени 9G-TRONIC и система, която предвижда предстоящия завой и регулира накланянето на купето.

Конкретни данни за новостите ще бъдат изнесени при премиерата на модела по-късно този месец.

 

Източник: automedia.bg

 

Първородната Godzilla!