Suzuki GSX-R1000 през 2017

Suzuki GSX-R1000 през 2017
27 Nov 2015

От известно време насам се знае, че Suzuki подготвя новия GSX-R1000 и прототип на модела беше показан на мотоциклетния салон в Милано миналата седмица. Японската марка обаче не е напълно готова с работата по мотоциклета и по всяка вероятност той ще бъде официално представен през втората половина на следващата година като модел за 2017 г.

По всичко личи, че това ще е най-лекият и мощен супербайк, който е излизал от поточната линия на Suzuki, а вероятно и най-развитият в технологично отношение. Машината ще бъде с еднолитров четирицилиндров двигател с променливо газоразпределение (VVT), тракшън контрол с 10 степени на регулиране, лаунч контрол, три различни настройки за каране, ride-by-wire система и предавателна кития с куик шифтър система, която работи в двете посоки на изреждане на предавките.

Новият GSX-R1000 ще бъде оборудван и с нова система, която Suzuki нарича „Broad Power System”. Това е система с променлива дължина на изпускателните колектори, която с помоща на електронно регулируеми връзки между отделните тръбопроводи ще позволи до разпределянето на мощността в по-широк честотен диапазон.

 

 

 

 

Източник: motonews.bg

Първородната Godzilla!