ФИНАЛЕН шус за играта ни! Остана последната голяма награда, ваучер 300 кинта!

ФИНАЛЕН шус за играта ни! Остана  последната голяма награда, ваучер 300 кинта!
28 Dec 2015

Преди всичко..ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ, ПРИЯТЕЛИ :)

Ура! Набираме скорост :)

Благодарим на всички, които се регистрираха!

Започваме с първото предизвикателство на DizzyRiders.bg, от което не само можете да печелите страхотни награди, но и да намерите нови приятели и съмишленици! 

 

Влезте на www.dizzyriders.bg, регистрирайте се и напишете поне един пост в групите, към които сте се присъединили, за да участвате в жребия за дневните и седмични награди.

 

Всеки делничен ден, точно в 18:00 ч. на DizzyRiders.bg ще бъде обявяван дневният победител, а в три последователни седмици, някой ще печели и голямата награда!

Дневна награда: 6-месечен абонамент за списание „Ауто Билд“!

Голяма седмична награда: сноуборд или ски Росиньол,както и ваучер на стойност 300 лева от верига магазини SLS.

Победителите се обявяват всеки делничен ден точно в 18:00 ч. чрез админски пост тук.

* Не забравяй, в играта участват само тези, които са написали поне един реален пост за деня  (коментар под пост НЕ се зачита).

Дневните награди се теглят от постовете, писани през същия ден, а големите седмични награди от постовете от цялата изминала седмица!

Играта продължава до 28.12.2015 г. - тогава се тегли последната голяма седмична награда ВАУЧЕР 300 лв. за верига магазини SLS на ROSSIGNOL.

Намерете нови приятели, които споделят Вашата страст – коли и мотори, градски и екстремни велосипеди, сноуборд и ски, скейтборд, ролери, бънджи! Споделете снимки от своите приключения…и емоцията от движението!

DizzyRiders.bg - Движението е в кръвта ни!

Специални благодарности за подкрепата на радиата N-JOY, Z-ROCK и FRESH!

Лукс от Китай!