Honda представи нов 7-местен кросовър

Honda представи нов 7-местен кросовър
05 Dec 2015

Японската марка Honda представи на автосалона в Тайланд серийния вариант на новия си компактен кросовър BR-V. Машината със 7 места почти не се различава от показания по-рано през годината концептуален модел.

Моделът разполага със същите фарове със светодиодни дневни светлини, хромирана решетка на радиатора с черни лайсни и сребърни защитни пластини на броните. Задните светлини също са със светодиоди, като са обединени с багажника, а на покрива са поставени рейлинги. За модела са избрани 16-цолови джанти.

Задвижването на Honda BR-V е поверено на 1,5-литров бензинов атмосферен двигател i-VTEC с 4 цилиндъра. Мощността на мотора е 120 к.с. и 145 к.с. Бъдещите собственици на кросовъра ще могат да избират между 6-степенна механична скоростна кутия и вариаторна трансмисия. Базовата версия е с предно предаване, а като опция се предлага и система 4х4.

В оборудването на модела е включен автоматичен круз-контрол с вентилационни отвори за първия и втория ред седалки. Автомобилът разполага още с две предни въздушни възглавници, система ABS, система за електронно разпределение на спирачното усилие, система за тръгване под наклон Hill Start Assist и система за стабилизация -Vehicle Stability Assist.

 
Източник: dnes.bg
Първородната Godzilla!