Петото издание на Night Of The Jumps предстои на 12 декември

Петото издание на Night Of The Jumps предстои на 12 декември
07 Dec 2015

Феновете на мотокрос фристайла имат сериозна причина да очакват следващата събота с нетърпениe.

Зрелищната надпревара Night Of The Jumps ще се проведе на 12-ти декември в зала „Арена Армеец“, като на трасето ще излязат някои от най-добрите състезатели в дисциплината, които ще определят шампиона за 2015.

Много от пилотите българската публика вече познава от предишните 4 издания на състезанието, а борбата ще е наистина ожесточена, тъй като разликата между двамата водачи в генералното класиране е само две точки.

Лидер преди финала в София с актив от 182 точки е предишният победител Давид Риналдо от Франция, следван от Майкъл Мелеро (Испания) със 180. На трето място до момента е Роб Аделберг от Астрия със 166 точки, който при един неочакван развой на събитията, също има шанс за световната титла. Останалите участници също не са за подценяване. Сред тях са Петър Пилат, Масимо Бианкончини от Италия и Хосе Миралес от Германия, а за пръв път на старта ще застане и бразилски пилот – Фред Кирилос.

БФ Мотоциклетизъм са приготвили доста изненади, както за феновете, така и за състезателите. Наред с по-различното трасе в сравнение с миналата година, за пръв път ще бъде проведено и т.нар състезание Race&Style. Тук пилотите ще застават по двама пред бариера, а трасето ще е с типични арена-крос елементи (например ролетка). Освен че карат ще за време, те ще трябва да минат през рампите, изпълнявайки различни атрактивни елементи, което ще донесе допълнителна доза адреналин за публиката.

Билети за Night Of The Jumps на 12-ти декември в зала „Арена Армеец“ София могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim на цени от 20 до 50 лв. 

Инфо: moto-zone.bg

Първородната Godzilla!