Ски сезонът в Банско ще бъде открит този уикенд

Ски сезонът в Банско ще бъде открит този уикенд
09 Dec 2015

По традиция най-празничната зимна фиеста ще се завихри този уикенд в Банско. В събота, 12-ти декември, предстои купонът на годината, с който ще бъде отпразнувано откриването на ски сезон 2015/2016 в курорт номер 1 на България. Големи награди, добро настроение, музика, игри и танци са само част от изненадите, които са ни подготвили в Банско и тази година. Зимният празник ще започне още в 10 часа сутринта с музика и танци, за да подгрее всички присъстващи на Бъндеришка поляна. 

Специално за ентусиастите, организаторите са подготвили и забавни игри с много изкушаващи награди. Най-големият късметлия, включил се в популярната игра "Ловци на съкровища", ще си тръгне с чисто ново Audi A3. Останалите състезатели също няма да останат разочаровани, защото десетки страхотни награди ще зарадват и тях. Ски феновете ще бъдат изправени пред истинско предизвикателство и тази година. 

Специален гост в Банско ще бъде немската ски легенда Маркус Васмайер, който идва за първи път в България, за да предвожда свой отбор от жадни за скоростно спускане скиори. Неговите съотборници, записали се в състезанието, ще се изправят срещу двата тийма на "местните" ветерани Марк Жирардели и Петър Попангелов. Надпреварата, известна като "Влез в отбора на шампиона", която ще противопостави три отбора от по 15 скиори, е толкова чакана от феновете и тази година, че само за 24 часа записалите се за участие няколко пъти надхвърлиха максималния капацитет на играта. 

Все пак за ентусиастите остава шансът да се възползват от освободено място в последния момент, като за целта трябва рано-рано да се качат на Бъндеришка поляна на 12-ти декември. След като Банско беше отличен за трета поредна година като зимен курорт номер 1 в България, този сезон отново ще посрещне своите гости с впечатляващо шоу. Освен големи награди и добро настроение в планината, организаторите са подготвили и продължение на купона в центъра на красивото градче.

Източник: sportal.bg

Първото Revuelto в България!