Семейството на Scrambler ще продължи да расте

Семейството на Scrambler ще продължи да расте
11 Dec 2015

Невероятният успех на 803-кубиковия Scrambler очаквано доведе до раждането на втора, по-малка версия с двигател с обем 400 куб.см. Тя беше представена преди няколко седмици на мотосалона EICMA в Милано и изглежда, че съвсем скоро ще може да видим и 1 100-кубикова версия, за която се носят слухове от известно време насам.

Моделът Scrambler вероятно е най-успешният продукт на Ducati. Безспорните качества на мотоциклета и промотирането му като отделен брад, доведоха до продажбата на над 14 000 бройки в целия свят в рамките само на 10 месеца след официалната му премиера. Това помогна на италианската марка да продаде за една година общо над 50 000 мотоциклета за първи път в историята си.

Директорът на Ducati Клаудио Доменикали винаги е твърдял, че смисълът на Scrambler е хората да се забавляват с мотоциклет който е обикновен и неангажиращ. Според Доминикали, версия на мотора с 1 100-кубиков двигател може да носи името Scrambler стига да се запази същата формула и нещата не се усложняват допълнително.

Източник: motonews.bg

Лукс от Китай!