Novitec обработи Lamborghini Huracan

Novitec обработи Lamborghini Huracan
16 Dec 2015

Германското тунинг ателие Novitec разкри тяхната версия на тема Lamborghini Huracan. Под името N-Largo автомобилът ще получи редица промени, като започнем от двигателя, който ще премине към принудително пълнене посредством механичен компресор. Очакваната мощност е респектиращите 860 конски сили и цели 960 нютонметра въртящ момент.

Освен мощността N-Largo е значително разширен значително, като в задната част има увеличение с 10 см от страна, а отпред с по 5 см. Това позволява преминаването към значително по-широки джанти отзад с размер от 12.5 на 21 инча обути в гуми Pirelli P ZERO 325/25 ZR 21. Предните джанти са значително по-малките и по-тесни 20 инчови.

Освен разширените калници автомобилът е получил и нови предна и задна броня, както и спойлер на багажника. Всички детайли са тествани в аеродинамичен тунел за оптимално ниско съпротивление и същевременно високи притискателни сили. Височината на N-Largo също е намалена с 25мм посредством нови спортни пружини отпред и отзад.

Novitec предлага и нова изпускателна система изработена от инконел - материалът, от който се правят изпускателите на F1, като тя е снабдена и с клапи, които да разкриват пълния звуков диапазон на автомобила. За производство са предвидени само 25 екземпляра от N-Largo.

 

 

 

 

Инфо: fakti.bg

Най-добрият в класа си?