Rinspeed с хибрид на базата на BMW i8

Rinspeed с хибрид на базата на BMW i8
19 Dec 2015

Швейцарските луди тунери Rinspeed ще покажат автомобил с автономно управление на базата на BMW i8 на изложението за електроника CES в Лас Вегас. Под името Etos той естествено е получил редица новости, като базата може да бъде разпозната единствено по страничната линия и вратите.

Променени са цялата предна и задна част на автомобила, като задницата напомня за лудия автомобил на базата на Porsche - 9FF GT9. Монтирани са много по-широки и внушителни 20 инчови джанти. Интериорът на автомобила е претърпял драстично повече промени - два дълги 21 инчови
дисплея за всеки от пътниците и един в централната конзола и волан, който излиза от таблото при необходимост, както и много интересно претапицирани седалки.

Отвън камери предават 360 градусов изглед, както и представят триизмерно, хибрида и заобикалящите го обекти. За сигурността се грижи система, която "оглежда" за евентуални опасности пътя. Най-интересната част от автомобила със сигурност е дронът със собствено летище в задната част изработено от Gorilla Glass. Rinspeed представят много добре бъдещето на автомобилите, а ние очакваме повече информация за Etos след официалната премиера.

Инфо: fakti.bg

Първородната Godzilla!