Боровец открива ски зоната с безплатно каране

Боровец открива ски зоната с безплатно каране
19 Dec 2015

Дългоочакваният момент настъпи, Боровец започва поетапно отваряне на ски зоната. Банерът  "Borovets is Open" на новия ски сезон ще скъса легендарният български скиор Петър Попангелов младши, а диджей и хубава музика ще подгряват настроението на гостите в курорта през целия ден. 

Първите писти, които ще бъдат отворени за най-нетърпеливите скиори и сноубордистиq са “Попангелов” (бивша “Ястребец 2”) , “Ситняково 1”, част от Ситняковски път, “Сухар”, “Рила” и “Ротата”, а лифтовете, които ще ги обслужват са: кабина “Ястребец”, четириседалков лифт “Ястребец Експрес” , четириседалков лифт “Ситняково Експрес” и влекове “Ситняково”, “Рила” и “Ротата”.

За нощно каране ще са отворени Ситняковски път, писти “Рила” и “Ротата” с лифтове “Мартинови бараки”, влекове “Рила” и “Ротата”.
 
Кабина “Ястребец” и четириседалков лифт “Ситняково Експрес” ще са на разположение на всички любители на планината, независимо дали са със ски и сноуборд или просто са решили да се разходят в снежна Рила! 

На първи спускания ще могат да се порадват и фрирайдърите, като обаче специално за тях от Бороспорт предупреждават, че снежната покривка на места е все още доста тънка и трябва да бъдат особено внимателни!

И за да са още по-приятни емоциите на гостите в курорта от Бороспорт обявяват, че ползването на лифтовете днес ще е безплатно за всички!

Инфо: sportal.bg

Първородната Godzilla!