Зрелищно огнено шоу в Боровец днес

Зрелищно огнено шоу в Боровец днес
30 Dec 2015

Боровец празнува откриването на новия ски сезон в продължение на няколко дни.

Отбелязването на старта на ските започна още в неделя и продължава и днес.

В първите два дни имаше безплатни уроци по ски, по сноуборд както за деца, така и за възрастни, както и празничен базар на занаяти и приложни изкуства от региона.

Туристите баха зарадвани с интересни изненади - 1000 питки с късмети и призове, сред които нощувки в курорта.

Традицията ще бъде спазена и кулминацията ще е откриването на ски сезона в курорта със зрелищно огнено шоу на кокили, което ще бъде между 17.30 и 18.00 часа. 
Коледните и Новогодишни празници са времето, в което всеки получава подаръци, а “Бороспорт” е решил да подари едно специално намаление на своите гости, а именно 3-дневни и 4-дневни карти за семейства, младежи и лица над 65 години на специална промоционална цена, която ще е валидна за периода.

НОВО  ЗА СЕЗОНА: Възрастта на децата, които ще ползват безплатно съоръженията в курорта през целия сезон, се вдига до 7 ненавършени години. Цените  на детските карти стават 30 лева на ден. Лицата между 14 и 23 ненавършени години, както и тези над 65 години ще ползват специални, много по-изгодни цени на лифт карти.  

Отдавна чакана новост са семейните лифт карти, които позволяват на семейства с до 3 деца да ползват 20% намаление от стандартната цена на каса за възрастни. Това предложение е приложимо за полудневните лифт карти, както и за картите за 1, 2 дни и за 6 непоследователни дни.

Първородната Godzilla!