Porsche Driving Experience Winter. Или да караш 918 Spyder със шипове. На лед

  • Porsche Driving Experience Winter. Или да караш 918 Spyder със шипове. На лед

11 фев 2016

Porsche постоянно организират готни занимални за порастнали деца - било то карания на „Истанбулпарк“ през юни, било то по-зимни събирания, като дрифт забавачки през февруари. В Лапландия. Обикновено тези училища се посещават изключително от клиенти на марката, срещу съответна сума в евро, но от време на време Porsche любезно резервира и по няколко самолетни билета за журналисти.

Хора от екипа на DizzyRiders.bg са имали удоволствието да ръчкат 991 GT3 през ужасяващо объркващия завой номер осем на „Истанбулпарк“, и тук гелдаме с респект на марката. В случая оабче ви предлагаме галерия от двадесет и пет снимки, от посещението на колегите от BBC TopGear България, който тестваха цялата гама на Porsche, в Лапландия. Доста подходящо място, особено за 918 Spyder, a най-вече за състезателното 911 GT3 Cup. Което освен, че няма парно, не носи и един панел изолация по купето си.

A, и точно преди да заминат за събитието, колегите получиха инфо, че на мястото ще има и някакъв пилот на име Нико Хюлкемберг. Който май наскоро бил спечелил някакво 24-часово автомобилно състезание, във френско градче на име Льо Ман.

Коментари
Коментирай

Sending ...