Porsche Driving Experience Winter. Или да караш 918 Spyder със шипове. На лед

Porsche Driving Experience Winter. Или да караш 918 Spyder със шипове. На лед
11 Feb 2016

Porsche постоянно организират готни занимални за порастнали деца - било то карания на „Истанбулпарк“ през юни, било то по-зимни събирания, като дрифт забавачки през февруари. В Лапландия. Обикновено тези училища се посещават изключително от клиенти на марката, срещу съответна сума в евро, но от време на време Porsche любезно резервира и по няколко самолетни билета за журналисти.

Хора от екипа на DizzyRiders.bg са имали удоволствието да ръчкат 991 GT3 през ужасяващо объркващия завой номер осем на „Истанбулпарк“, и тук гелдаме с респект на марката. В случая оабче ви предлагаме галерия от двадесет и пет снимки, от посещението на колегите от BBC TopGear България, който тестваха цялата гама на Porsche, в Лапландия. Доста подходящо място, особено за 918 Spyder, a най-вече за състезателното 911 GT3 Cup. Което освен, че няма парно, не носи и един панел изолация по купето си.

A, и точно преди да заминат за събитието, колегите получиха инфо, че на мястото ще има и някакъв пилот на име Нико Хюлкемберг. Който май наскоро бил спечелил някакво 24-часово автомобилно състезание, във френско градче на име Льо Ман.

Първото Revuelto в България!