Запознайте се с новия екип на TopGear TV

Запознайте се с новия екип на TopGear TV
11 Feb 2016

Земляни, позволете да ви представим изцяло новия екип на телевизионното шоу TopGear! Изключително щастливи сме да обявим като част от екипа състезателката Сабине Шмитц, youtube звездата Крис Харис, F1 спеца Еди Джордан и автомобилния журналист Рорй Рейд. Те се присъединяват към Крис Еванс, Мат Лебланк и, разбира се, Стиг. Първият епизод от новия сезон ще бъде излъчен през май!

Вероятно си спомняте, че Еди Джордан имаше свой собствен отбор в F1, за който караха пилоти като Михаел Шумахер и Деймън Хил.

Сабине Шмитц би следвало да ви е позната от телевизионното предаване, в което обича да записва рекордни обиколки на „Нюрбургринг” с Ford Transit. „Израснала съм на „Ринга” и съм прекарала почти целия си живот в състезания, така че не можех да пропусна възможността едновременно да карам и да участвам в шоу.”

Крис Харис заяви: „TopGear е предаването, което ми помогна да изградя живота си с автомобилите, отношението и манията ми към тях, така че нямам търпение да участвам. Освен това си умирам да се забърквам в разни бели, така че ако нещо се обърка, винаги мога да кажа, че съм бил в TopGear, преди да се превърна отново в досадника от YouTube.”

А помните ли обявата ни да работите за TopGear? Е, от всички появили се, избрахме Рорй Рейд. „Когато изпратих 30-секундния си клип знаех, че има доста неща, които не са в моя полза. Изключително горд съм да бъда единственият, избран след открито прослушване. Почитател на TopGear съм от години и което е по-важно – живея и дишам с колите по начин, който е напълно съвместим с шоуто.”

Стиг, разбира се, допълни в изцяло свой стил: “*(&^*%# %$^%&^ *(!?%/№”. Да, именно. 

TopGear се връща на екран през май, а дотогава не пропускайте новините на TopGear.bg. Предлагаме ви да чуете и представянето на великолепната седморка от Крис Еванс по радио BBC!

Източник: topgear.bg

Първородната Godzilla!