Shell връчи призовете за „Автомобилен сервиз на годината“

Shell връчи призовете за „Автомобилен сервиз на годината“
11 Feb 2016

„Порше София Запад“ спечели голямата награда “Автомобилен сервиз на годината 2015” в петото издание на конкурса, организиран от Shell България и Орбико България. Автосервизът зае първото място и в категорията „Голям мултифункционален сервиз“ изпреварвайки „Ауто Бавария“ и „София Франс Ауто“.

Общо 42 автомобилни сервиза от цялата страна се включиха в ежегодната инициатива за най-добрите автомобилни експерти в България. Конкурсът цели да отдаде заслуженото внимание на специалистите, които насърчават профилактиката, проявяват добро отношение към клиентите и не спират да развиват своите знания и умения.

В новата категория в конкурса „Грижа за автомобила и околната среда при избор на смазочни продукти" победител стана „София Франс Ауто – гр. София“. Със специални награди бяха отличени сервизите „Мото-Пфое ЕООД, филиал Люлин“ за „Грижа за персонала и добри практики за развитието на служителите“  и „Дженеръс Ауто, София“ за „Високопрофесионална техника и сервизирането на електромобили“. При компактните мултифункционални сервизи победителят беше “Хонда Апостолов, гр. Бургас“, а „София-Франс Ауто, гр. Велико Търново“ получи  наградата „Близо до клиента“, след като събра най-много онлайн гласове в първата фаза на конкурса.

„С всяка изминала година всички участници в конкурса показват, че работят усилено за все по-качественото обслужване на клиентите си, развиват своите   политики, грижат се за околната среда, подобряват квалификацията на служителите си и техническата си база и всичко това в името на клиента. Благодарение на съвместната ни работа със сервизите правим възможно  това, че  шофьорите да получат  максимално удоволствие от шофирането и спокойствие на пътя.“, сподели Камелия Славейкова, изпълнителен директор на Shell България, компанията организатор на конкурса.

Тази година  всеки от победителите ще получи ваучери за гориво от Shell България ЕАД на стойност 500 лв. с ДДС и масла Shell Helix Ultra с технология PurePlus на стойност 500 лв. с ДДС от Орбико България ООД. Наградите за най-добрите автомобилни сервизи бяха връчени в София по време на церемонията „Годишни Автомобилни награди“ на сп. TopGear - партньор на конкурса. Победителите бяха определени от независимо експертно жури, включващо знаменитият автомобилен състезател Владимир Илиев, председателя на Съюза на автосервизите Емил Германов, преподавателя в Катедра Двигатели, автомобилна техника и транспорт в Тeхническия университет в София доц. д-р Емил Маджарски, редактора на сп. TopGear Атанас Марков и представители на организаторите.

„Ние полагаме непрестанни усилия в създаването на масла, които да удовлетворят и да надхвърлят нуждите на съвременните двигатели, както и на тези от бъдещето, като в същото време намаляват вредното въздействие върху околната среда. Щастливи сме, че партнираме на Shell България в това начинание и допринасяме поощрявайки качествената грижа за автомобила и околната среда при избор на смазочни продукти.“ сподели Милен Недев, търговски мениджър Източни Балкани  Shell Lubricants от Орбико България.

В надпреварата тази година се включиха 42 автосервиза от цялата страна. След проведеното онлайн гласуване от потребители бяха определени 20 сервиза, които преминаха във втората фаза на конкурса. Те бяха посетени от представители на журито, което постави оценки по следните критерии: материално-техническа база и оборудване, условия на работа, брой и квалификация на персонала, гама от предоставяни услуги и обслужването на клиентите. Като съпътстващи дейности на конкурса бяха проведени семинари за иновациите в горивата и маслата, контрола на качеството и количеството по бензиностанциите.

 

Лукс от Китай!