Най-готината детска кола: Tesla Model S (Видео)

Най-готината детска кола: Tesla Model S (Видео)
17 Feb 2016

Нямате 180 хил. лв. за Model S? Толкова струва един добреоборудван екземпляр, способен да вдигне 100 км/ч от място за под 3 секунди и предлагащ сеееериозните 762 к.с. Вече имате втори вариант, поне за децата ви.

Tesla Model S for Kids by Radio Flyer също черпи ток от литиево-йонна батерия, която се намира в багажника, и е съвместен проект между Radio Flyer и истинската Tesla Motors. Енергийната клетка може да се сваля, като на нейно място да се включва свеж акумулатор. Така децата ви ще могат да шофират колкото си исикат. 

Колата е изключително детайлно копие на оригинала, като дори марката (Radio Flyer) предлага различни опции за персонализация. Извбирате си джанти, регистрационна табела с име по избор, опциите са доста за подобен тип возило. Откритият кокпит също е доста истински и дори има опция за свързване на външен аудио източник, като мобилен телефон например.

Tesla Model S for Kids by Radio Flyer развива скорост до 6 км/ч, като може и да бъде ограничена на 5 км/ч, при желание от страна на родителите. Фаровете работят, предният багажник се отваря и предлага досттатъчно място за... две футболни покри, а интериорът е „просторен“, според производителя. 

Изисквания? Да имате 500 долара и бъдещият и шофьор да не тежи повече от 37 кг. Гледайте видеото и проверете сайта на марката tesla.radioflyer.com

Първородната Godzilla!