Ива Русинова на косъм да сгази Ангел Караньотов (Видео)

Ива Русинова на косъм да сгази Ангел Караньотов (Видео)
18 Feb 2016

4-кратният европейски шампион по супермото Ангел Караньотов и знойната дрифтаджийка Ива Русинова заснеха кратко филмче. В него виртуозът на две колела и кралицата на карането „с вратите напред“ (които са повече от приятели) атакуват затворена снежна отсечка от планински път с ендуро мотоциклет KTM 450 EXC и Subaru Impreza WRX. И двете превозни средства са оборудвани с гуми със шпайкове, но в един момент Караньотов достига отвъд границите на сцеплението и пада пред автомобила на Русинова. За щастие до неприятен инцидент не се стига. Видеото на Lap.bg, в което моторните спортове и танцувалното изкуство вървят ръка за ръка, със сигурност ще се хареса на почитателите на дрифта у нас. Третото главно действащо лице в него е чаровната Ина Вучкова, която танцува в снега.

Специално за AUTO BILD България Русинова сподели: „Мишел Мутон е моята идолка и вдъхновителка на идеята ми за този клип. В края на видеото става ясно, че просто пресъздавам нейното виждане, че дрифтът е като танца. Идеята ми узряваше в продължение на една година. Тъй като от скоро карам 4х4-автомобил изобщо и цяла зима се адаптирам към него, реших ,че съм достатъчно уверена в уменията си зад волана на един рали автомобил и мога да пресъздам тази идея… Точно в този момент се появи и Ангел, който се зарадва на идеята, и решихме, че ще се получи още по-интересен клип, ако вмъкнем и мотоциклет, а и смятам, че с Караньотов сме страхотен тандем с интересно бъдеще.“

Още любопитни новини и тестове от света на автомобилите, може да намерите на сайта на нашите приятели от Auto Bild България.

 

Първородната Godzilla!