Морган Фрийман влиза в навигациите. Актьорът ще диктува посоките

Морган Фрийман влиза в навигациите. Актьорът ще диктува посоките
27 Feb 2016

Най-после се случи! Актьорът с един от най-отличителните гласове, който винаги за нас ще бъде и гласът на Господ, ще дари басовите си тонове на GPS компания. Като част от рекламата на новия си филм London Has Fallen, Морган Фрийман ще запише навигационните инструкции на GPS приложението Waze, което неотдавна бе купено от Google. Още малко остана до логичния завършек – Фрийман да разказва на глас за всичко, случващо се в живота ни.

Все още не е ясно дали гласовите инструкции на Фрийман ще бъдат достъпни само по време на театралното излъчване на филма или ще се ползват за години напред. Последното звучи страхотно, особено като знаем, че приложението е безплатно. Отличителната страна на Waze е, че освен да използва гласовете на известни личности, дава данни за местата със задръстване на базата на информация, предоставена от потребителите. Така шофьорите имат възможност да си помагат едни на други за създаването на възможно най-реална картина на пътните условия.

Но ето я лошата новина, засега опцията за използване на гласа на Фрийман е налична само за американския пазар. Важно е да се отбележи, че Garmin предоставят диктуване на инструкции с гласа на великия актьор срещу скромна такса, но всъщност това е друг актьор, който имитира звученето на Фрийман.

Още преди години Морган Фрийман участваше в страхотна GPS реклама и доказа, че е задължително да ни напътства докато се чудим откъде да минем.

Източник: topgear.bg

Първото Revuelto в България!