707-конен Wrangler Trailcat и компания. Jeep показа готини концепции, намекващи за бъдещата гама на марката

707-конен Wrangler Trailcat и компания. Jeep показа готини концепции, намекващи за бъдещата гама на марката
19 Mar 2016

Range Evoque Cabrio? Пфф... Колата далеч не е лоша, сравнително способна и извън пътя, доколкото клиренсът позволява, с престижна значка. Но си остава с паркетен имидж, въпреки RR инициалите - „фешън офроудър за градската джунгла“, както бихме могли да се изразим тривиално и с чуждици. Седемте концепции на Jeep са с тоооотално различен характер - ръбати, хипстърскки дори, а една от колите прилича на оригиналното Humvee, с предница извратено интерпретираща първия Jag XJ от края на 70-те. Странни возила, но някак си готини, в цялата тази суета от нощно-клубни коли с висока (асфалтова) проходимост.

Crew Chief 715 например е базиран на Wrangler, отдава чест на класическата военна машина Kaiser M715 (този, който прилича и на стария Jag) – 20-инчови джанти, 40-инчови гуми, задвижван 3,6-литров Pentastar V6, за който не се споменават ТТ данни.

1960 FC 150 пък ползва класическа стоманена каросерия, монтирана на 2005 Wrangler. Червената джипка, качена на 17-ичнови стоманени колела и гуми BF-Goodrich Mud-Terrain T/A KM2. Внимание заслужава и бруталният Wrangler Trailcat. Той се задвижва от животинският Hellcat 6,2-литров компресорен V8, генериращ 707 коня, идеални за чукарите.

 

 

Много практичен и интересен!