DizzyRiders.bg с 5000 приятели във Facebook. Благодарим ви!

DizzyRiders.bg с 5000 приятели във Facebook. Благодарим ви!
22 Mar 2016

Ако бяхме сайт за бяла техника, сайт на туристическа агенция, на интернет доставчик, 5000 щеше да бъде просто цифра, индикираща обема на човешкото одобрение на това което правим.

Ние обаче не сме сайт за бяла техника, не сме сайт на туристическа агенция или на интернет доставчик. Ние сме сайт, мрежа, общност, чиято единствена цел е да събира активни хора с общи интереси, хора като вас, които да споделят страстта от движението помежду си, с нас, които не просто да ударят поредния палец във Facebook, а които да намерят едно ново място с приятели. Затова 5000 не е „просто цифра индикираща обема на човешкото одобрение на това, което правим“, а общност която се опитваме да направим все по-сплотена и която да държим информирана за всичко важно, случващо се в света на движението.

Именно това бе и продължава да бъде идеята на DizzyRiders.bg, мрежата която стартира в Деня на народните будители - 1 ноември. Оттогава минаха почти 5 месеца, пет месеца през които постоянно подобряваме сайта и през които се стараем да отговорим максимално на вашите нужди и виждания. Всеки старт е труден, нашият не е по-различен, но именно спечелването на доверието на вече над 5000 приятели, за този сравнително кратък период, ни кара да вярваме, че вървим в правилната посока.

Благодарим ви не за удрянето на палеца, а затова че ни помагате да превърнем DizzyRiders.bg в нещо различно, в място което да бъде полезно на всички, в място за разтуха, в място за обмен на полезна информация. Продължаваме да се движим напред, защото движението е в кръвта ни. Очаквайте година пълна с положителна информация и страхотни истории от всички краища на България, а и от света. Истории, които са предоставени от вас самите.

Благодарим ви, приятели!

Много практичен и интересен!