DizzyRiders.bg: стартираме игра, даваме награда всеки ден, а накрая - гуми за кола или мотор!

DizzyRiders.bg: стартираме игра, даваме награда всеки ден, а накрая - гуми за кола или мотор!
24 Mar 2016

Скъпи приятели, такива които не ви свърта и на които движението е в кръвта ви. Имаме удоволствието да ви представим новата ни игра, която по супер лесен начин може да ви оборудва с чифт висококачествени слушалки с черепчета – SkullCandy или пък с комплект чисто нови гуми.

Условията? Елементарни. Достатъчно е да направите дори само една публикация в някоя от групите, в които сте се регистрирали, и вече участвате за чифт готини SkullCandy или ваучер за нови гуми - дали ще започнете сезона с нови „обувки“ за колата или мотоциклета, ще изберете сами, защото въпросният „купон“ е на стойност от 600 лв. и не ограничава правото на избор.

Ако обаче публикувате повече снимки и коментари, шансът ви да се сдобиете с дневната награда - да, даваме слушалки всеки ден, от утре до 26 април, - или с голямата награда, ваучерът за гуми, се увеличава значително. Колкото сте поо-активни, толкова по-голям шанс за награда имате. Просто е, а дори можем да кажем, че е и доста забавно.

Как се извършва тегленето? Дневната награда се тегли всеки ден точно в 20:00, чрез компютърен жребий между всички постове за съответния ден. Победителят се обявява чрез пост от админа веднага след избора на компютъра. Жребият за голямата награда ще бъде направен измежду всички постове написани за периода 23 март - 26 април 2016 г. Именно в последния ден на играта, 26 април, в 17 ч., ще разберете дали точно вие ще бъдете щастливецът с ново количество каучук в багажника.

Очакваме постовете ви с голямо нетърпение, любопитни сме какво ще споделите не само с нас, ами с всички фенове на DizzyRiders.bg. Месецът се очертава изключително интересен. И печеливш. Успех, приятели!

Най-добрият в класа си?