Sofia MotoRing Expo: мнооооого пълна галерия на байк изложението. Определено има какво да се види - 143 снимки на най-важните мотори

Sofia MotoRing Expo: мнооооого пълна галерия на байк изложението. Определено има какво да се види - 143 снимки на най-важните мотори
25 Mar 2016

Търсите си причина да посетите мото изложението? Ето ви 149 снимки, които ще ви създадат най-реална представа за това, което ви очаква в Sofia Ring Mall.

Няма да ви занимаваме с глупави текстове, само ще уточним, че импровизираният мото салон е много по-силен от миналогодишния официален, посещението му е безплатно, а сред изложителите са почти всички важни марки.

Перлите на салона? Много са. Ducati вади епичния XDiavel, както и готините Scrambler, MV Agusta показва две нови Brutale-та, които отговарят на името си, плюс култовия F3 RC, реплика на Супербайк мотора, окичена и с логата на AMG. Също от Италия, Moto Guzzi, една марка която не е особено позната в България, и е нова за страната ни - моторите са повече от любопитни, с техните напречно разположени V-Тwin-ки. California се задвижва от 1400-кубикова „двойка“, стабилна кубатура.

Yamaha се представя силно с най-най-най версията на R1M, която е на практика шосейка на мотоциклета на Роси, както и готините ретро стилни моторетки от Sport Heritage серията - XV950 и XSR700. Honda? Там разбира се. Като се започне от желязната класика, чопъра Shadow, до супер контрастиращата с нея Honda NM4 - мотор, който според нас не получава достатъчно внимание, снабден е с автоматична кутия с два съединителя и изглежда..., като от друга планета.

Още от Япония - Kawasaki. Там е чисто новичката Ninja ZX-10R Winter Test edition, мощният нейкед Z1000, класическият Vulcan, цялата гама. С пълно снаряжение идва и Suzuki. Няма как да мине без легендарната Hayabusa, мотор който и до днес впечатлява с форми и пропорции, до него спортистът GSX-R и мултифункционалния V-Strom. Има какво да се види и при Suzuki.

Harley-Davidson, щатската класика е с изобилен щанд, цялата гама, готиния Night Rod Special, Softail Slim S, колосите Electra Glide. KTM, марка която за съжаление не се среща толкова често из българските улици, е тук с цялата си гама. Добър повод да видите австрийските машини отблизо, да ги докоснете. Husqvarna също е в мола, Peugeot (синия симпатяга е доста готин, Django), Vespa, Piaggio.

Накратко - салонът си заслужава. Той отвори врати днес, на 25 март и ще продължи до 3 април. Приятно слайдване на галерията от 143 снимки, която е и особено удобна за разглеждане от мобилни устройства.

 


 

Първородната Godzilla!