„Няма приятели по вкус и цвят“. Panamera Turbo разгневена от Mansory.

„Няма приятели по вкус и цвят“. Panamera Turbo разгневена от Mansory.
17 Apr 2016

Panamera. И както обикновено, колата е... противоречива. Но, руснаците са го казали „Няма приятели по вкус и цвят“. Като допускаме, че повечето братушки всъщност харесват Mansory.

Но, към автомобила. Mansory са поставили карбонов капак и оширения на калниците, с които колата става със 70 мм по-широка. Престилката е способна да схруска цял птичарник, а LED осветлението е също е дело на тунера. Агресията в задницата е още по-изразена, със изразителни централни ауспухови накрайници.

Нови са и джантите, с размер 22 инча и паяжинен дизайн. Гумите са 263/30 отпред и 305/25 отзад. Вътре пък виждаме много карбон с едра плетка, подсветени прагове с логото на Mansory и същото бродирано на стелките.

Пакетът обаче не е само оптичен, а засяга и 4,8-литровия битурбо V8. Заводските 520 к.с. и са повишени на 680 к.с. и добрите 900 Нм. Стандартната Panamera Turbo екипирана със Sport Chrono пакет ускорява до 100 км/ч за 3,9 сек, а тази на Mansory с 0,3 сек по-бързо. Максималната скорост също е качена на 315 км/ч при серийни 305.

 

 

 

Първородната Godzilla!