ExtraGear - новият TG започва с изненада, допълнително шоу, показващо как седят нещата зад кулисите. Хмм...

ExtraGear - новият TG започва с изненада, допълнително шоу, показващо как седят нещата зад кулисите. Хмм...
27 Apr 2016

Новият сезон на TopGear започва съвсем скоро. И с него се завърта и ново мини шоу, което ще се нарича ExtraGear. То за първи път ще ви предложи много съдържание от снимачния процес и интересни моменти зад завесите.

ExtraGear ще се снима всяка седмица непосредствено след TopGear и ще бъде водено от водещия на TG Рори Рийд. Шоуто ще продължава 30 минути и ще включва непоказвани кадри, интервюта и специално заснети за него видеа. Extra Gear ще се излъчва по BBC 3 непосредствено след TopGear по BBC 2.

Ето какво каза и самият Рори: “Почитателите на TopGear са едни от най-ревностните на света и с новото шоу им давам шанс да се докоснат до света на TG зад завесите. Ще показвам как се прави шоуто, какво се случва извън обективите на камерите, ще предоставяме различна перспектива към някои от най-готините коли на света”.

А кой е Рой? DizzyRiders.bg писахме за него, още когато стана ясно, че Рой че води новия TG. Вижте един любопитен клип с него, в който комбинира презентиране на Rolls с поезия. И рап...

Източник: topgear.bg

Много практичен и интересен!