8-то дрифт извращение на Кен Блок. Епични кадри, но дали ни харесва?

8-то дрифт извращение на Кен Блок. Епични кадри, но дали ни харесва?
03 May 2016

Знаете, че някой неща трябва да поотлежат за да може да бъдат оценени адекватно. В случая с „Гимкхана“ 8 поизчакахме достатъчно. Може да сте гледали видеото, може и да не сте. Но винаги може да ударите един коментар дали ви харесва.

Ние? Хмм... Клипът безспорно е як и е заснет с мноого вещина, пари и идеи, но ефектът е малко като при Bugatti Chiron. Тоест, имаме нещо супер ефектно и категорично готино, но не и много по-различно от предишните (клипове в случая, и Veyron, относно Chiron).

Иначе, рецептата е обещаваща. Ford Fiesta RX43 с 650 коня, която вдига 100 км/ч за 2 сек и която върти понички между дубайските патрулки. Йес плииз. Патрлулки от сорта на Merc SLS AMG, Porsche Panamera, BMW i8, Maserati GranTurismo, Ford Mustang 5.0, Ferrari California, Jag F-Type, Porsche 911 Carrera S, Brabus G-Class, Audi R8 V10…

Следва 6-лентов път, дрифт около пикап, който се движи на две гуми и е разбира се Ford, за да достигне до старта на драг гонката, с участието на няколко колички. Като например струващият над 800 000 лв. Lexus… LFА, Bugatti Veyron, Lambo Aventador SV и Ferrari F12 Berlinetta. В кадър влиза дори и 2017 Ford GT, който може да си купите трудно, дори и да имате парите.

Финалното ни мнение? Ефектен, но и доста очакван. Първата „Гимкхана“ не беше, което ни подсеща за готиния лаф, който няма много общо със случая, но все пак „Кога за последно направихте нещо за пръв път?“. Тоест, иска ни се „Гимкхана“ №9 да е нещо тотално различно. Може би сме прекалено критични, но публиката го изисква. Споделете какво мислите вие.

Първородната Godzilla!