Три дни до 15-ти Национален BMW събор. Специален гост ще бъде българският герой от Льо Ман - Мартин Чой

Три дни до 15-ти Национален BMW събор. Специален гост ще бъде българският герой от Льо Ман - Мартин Чой
04 May 2016

Използвали сте Великденските празници, за да посетите всичките си роднини, да се наядете на корем и да се наспите? Чудите се какво да правите през следващите три почивни дни? Отговорът е ясен. Заповядайте на 7-ми май на Международен панаир в град Пловдив, за да станете свидетели на най-зрелищното автомобилно шоу в България - Нацонален BMW събор! Както е казал... някой си - "не може да се опише, трябва да се види!"

Организаторите от BMW Клуб България са се погрижили за всичко. Да, звучи гръмко, но в следващите няколко реда ще ви запозная с малка част от нещата, които публиката може да очаква:

1. Конкурси за автентичен външен и вътрешен вид на едни от най-запазените модели на любимата марка, собственици на най-вманиячените фенове в България!

2. Monster Feel The Adrenalin шоу или с други думи Drift Taxi - съвместна игра на BMW Клуб България, Monster Energy и Tuning.BG!

3. Няколко различни игри с публиката, томбола и въпросник. Общият брой награди, с които ще си тръгнат посетителите на 15 Национален BMW събор е над 120! Ела и стани част от шоуто!

4. BMW клубът ще уважи и дамите - членки на най-сплотеното автомобилно общество в България - Bimma Divas. Обзалагаме се, че и те буквално могат да ви скрият шапката от умения зад волана! А и умеят да се забавляват!

5. Александър Язов - Матрицата, Павлин Пенев, Стефан Цанков - Арчи, Стефан Зашев, Стефан Стефанов и Цветан Евтимов пък са дрифтърите, които ще разчертаят плаца на Пловдивското панаирно градче. В отделни шоу програми общо над 2000 конски сили ще опушват публиката!

6. Едно име, една бъдеща легенда - Мартин Чой. Специалният гост на 15-ти Национален BMW събор и неговият BMW S 1000 RR ще демонстрира защо точно BMW.

Не забравяйте, че информацията за програмата не е пълна, за да се насладите на множеството изненади, които организаторите са подготвили. Ще се видим там, в Международен Пловдивски панаир на 7-ми май. Откриването е от 11:00, но не чакайте до последния момент. Шоуто е гарантирано!

Източник: auto.offnews.bg

 

Първородната Godzilla!