Джеръми оповести официално името на новото шоу: The Grand Tour

Джеръми оповести официално името на новото шоу: The Grand Tour
11 May 2016

С все по-близкото завръщане на Джеръми, Хамънд и Мей на екран, се появиха най-различни спекулации относно името на новото шоу. Едно от тях бе Gear Knobs, но то не може да бъде ползвано поради една прост причина – BBC.

Британският медиен гигант държи не само правата върху името TopGear, ами и върху всички близки до него, както и върху Стиг, The Cool Wall, Reasonably Priced Car и още ред ключови TG елемента.

В резултат водещите са стигнали до единодушие с финалното The Grand Tour. Или поне някакъв вид съгласие, тъй като Мей не е бил особено доволен от тази идея. „Исках да го наречем Найджъл или Роджър. Трябваше ни име, а това са имена…“

Ричард обаче е бил доста по-„за“ това име. „Вече обичам къмпингуването,“ казва той. „Това обаче ще бъде нещо различно. Ние сме своеобразни първопроходци, изместващи границите на традиционният начин на правене на предаване.“

Кларксън казва: „Ще пътуваме по света и всеки епизод ще се излъчва от различна страна, от гигантска тента. Ще бъде нещо като голямо пътуване. Затова решихме да го наречем така: The Grand Tour“.

Очакваме Кларксън, Хамънд и Мей да започнат едно наистина голямо пътуване, с което да се въвлекат във всякакъв вид забавни за нас проблеми. Очакваме ги през есента.

Източник: thelaidbible.com

 

Най-добрият в класа си?