Това е най-откровената автомобилна обява, която някога сме виждали. Golf MkIII на 1 850 000 км, с една торба проблеми

Това е най-откровената автомобилна обява, която някога сме виждали. Golf MkIII на 1 850 000 км, с една торба проблеми
19 May 2016

Нашите приятели от Auto Bild България споделиха скрийншот на тази обява, която ни накара да се смеем искрено и с глас. Защото всички сме свикнали да четем за „Първи собственик, лекар, карана само до аптеката, перфектна, качваш се и караш, швейцарка, като нова, всички екстри за модела“ и тям подобни определения. Човечецът с този Golf обаче не е спестил нищо в обявата, като дори изказва съмнения за още счупени неща. А, и единствената „лъжа“ изглежда е, че колата е записана като седан.

В случай, че не разчитате текста от снимката, ето какво гласи допълнителната информация: „Продавам Голф 3 1.8, 90 к.с., с обикновено газово. Като екстри, колата има ел. стъкла, ел. огледала, климатик (неработещ), полу-кожено рекаро с подгрев на седалките, лети джанти 14-ки. Преди 10 000 км е сменена гарнитура + шлайф на главата, както и цялата предница. Голфът има следните проблеми: Няма задна скорост (трябва да се смени механизмът, който е зад двигателя. Ламарината, която държи ябълката на скоростите е омекнала и ябълката се измята.) Преден ляв калник е за смяна. Като ми правиха предницата взех най-евтините китайски части, които както знаете не са много издръжливи и сега отново трака. Не съм я карал да я гледат, но отгоре виждам че двата тампона на макферсъна са счупени, кормилните накрайници и те сигурно са заминали (може да се провери при огледа, защото не съм сигурен какъв точно е проблема). Вие лагер, мисля че е предел ляв (пак не съм сигурен).“

„Също така изпуска охладителна течност от едно съединение. Цената НЕ се коментира. Задължително прехвърляне, което поемам аз и е ВКЛЮЧЕНО в цената (650 лв.) Колата може да се огледа в Шумен между 9 и 5. След 5 може да се огледа в гр. Нови пазар (20 км от Шумен). Въпроси на лично. Благодаря“.

И ние благодарим на и ние не знаем на кой, че все още има такива хора. Направихме си труда да потърсим обявата и я открихме – такава наистина има и явно човечецът все още не е намерил нов „щастлив“ собственик на близо 2-милионния Golf MkIII. Пожелаваме успех на Владислав, съвсем искрено!

Първородната Godzilla!