Победителят от обиколката на Сибиу, Румъния се каза Ники Михайлов!

  • Победителят от обиколката на Сибиу, Румъния се каза Ники Михайлов! Победителят от обиколката на Сибиу, Румъния се каза Ники Михайлов!

11 Jul 2016

Ники не спира да доказва способностите си. След като преди няколко дни спечели „кралския клас“ от обиколката, ето че сега безапелационно затвърждава позицията си на мноооого добър карач, спечелвайки състезанието.

Любопитното в случая е (и донякъде тъжно), че това се случва дни след като Българският колоездачен съюз не гласува доверие на Ники, лишавайки го от възможността да кара на Oлимпиадата в Рио. Нещо което Михайлов коментира недвусмислено:

„Искам специално да поздравя тези „господа“, които не повярваха в мен. Стана ми ясно, че не виждате по-далеч от носовете си и личните ви интереси. Разбрах също, че колкото по-далеч стоя от вас, толкова по-добре е за мен. Убеден съм, че ще представите България на олимпиадата в Рио „блестящо“ .Бъдете живи и здрави ;))“.

Може би обаче е добре вече да забравим за тези негативи и да се порадваме на най-голямото кариерно постижение на Ники. В генералното класиране най-добрият ни колоездач остави зад себе си Франческо Гавази (на 4 мин и 33 сек), следван от Алекс Турини (на 5:35 от Ники).

Първородната Godzilla!