Мотори за половин милион долара пристигат за SUPERCROSS SOFIA 2

  • Мотори за половин милион долара пристигат за SUPERCROSS SOFIA 2 Мотори за половин милион долара пристигат за SUPERCROSS SOFIA 2

04 Aug 2016

Мотори на обща стойност над половин милион долара ще пристигнат в България за най-мащабното състезание на две колела – Supercross Sofia 2, което ще се проведе на 1 и 2 октомври в Арена Армеец. Всеки един от мощните състезателни “зверове” ще бъде направен единствено и само за трасето в София.

Логистиката за Supercross Sofia 2 ще бъде една от най-мащабните и сложни правени някога на територията на България. Всички различни отбори ще подготвят моторите на собствените си състезатели в САЩ, след което те ще бъдат събрани в три отделни депа.

След това лъскавите возила ще бъдат изпратени директно от Америка до Англия със самолети. Оттам моторите ще бъдат натоварени на камиони, които ще ги извозят до България. В София те трябва да пристигнат два дни преди самото събитие, за да бъдат предварително проверени и изпробвани.

Както вече беше обявено, на 1 и 2 октомври в Арена Армеец ще се проведе най-грандиозното събитие на две колела - Supercross Sofia 2.  Всички фенове на силния адреналин ще станат свидетели на невиждано до сега зрелище с ново 6-лентово трасе и впечатляваща пиротехника с участието на най-добрите състезатели по суперкрос в света, които ще премерят сили за приза „Крал на София“.

Обявените до момента имена са миналогодишният победител Джъстин Брайтън, Малкълм Стюарт, Фил Николети и единственият българин в AMA-шампионатите на САЩ по мотокрос Стоян Рашков.

Supercross Sofia 2 е на 1 и 2 октомври в Арена Армеец. Билетите за събитието са на цени от 30 до 65 лв. (ексклузивният двоен пас и за двата дни е на цена от 80 лв.) и вече могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна.

Много практичен и интересен!