Hamann Motorsport тунингова RR Evoque Cabrio. Колата прилича на открития Golf MkI? Видео

  • Hamann Motorsport тунингова RR Evoque Cabrio. Колата прилича на открития Golf MkI? Видео

03 сеп 2016

Има нещо в пропорциите на Hamann RR Evoque Cabrio, което ни напомня силно на култовия Golf MkI Cabriolet, особено погледнат отстрани. Покривът, линията, ръбатостта, а в случая, може би и белия цвят. Не че колата е лоша. Немците са направили една абсурдна концепция, която тепърва ще видим дали е успешна, в малко по-абсурдна. Но, за всеки валк си има пътници.

Аерото е агресивизирано сериозно, предната броня е нова, нови отвори, решетки, нови прагове отстрани, а отзад нова броня и тотално променени изпускателни накрайници, зад които седи и нова изпускателна система. Както често се случва, клиентът само може да избира компоненти от доработката, в това число и готините 22-инчови Anniversary EVO II джанти, които могат да бъдат както сиви, така и матово черни.

Тягата? Hamann пипат и под капака. ED4 дизеловият вариант (Е идва от Eco, доста парадоксално на фона на визията на колата), който идва само с предно предаване, е качен от 150 на 181 коня, а въртящия му момент от 380 на 460 Нм. Бензиновият Si4 мотор пък е ъпдейтнат от 240 на 260 коня и с +60 Нм до 420. Да, не?

Коментирай

Sending ...