Новото BMW Серия 5 може да дърпа хеликоптер. Кара го Клайв Оуен. Видео + кратка галерия


24 Oct 2016

Всички ние може да се радваме, защото BMW възобнови навика си да прави филми, от онези късите, с подчертано продуктово позициониране, които обаче не отстъпват по динамика и екшън на холивудските продукции. Даже, продуктово позициониране е слабо казано, 10 минутният клип си е направо рекламен, но по онзи начин по който „Транспортер“ рекламираше Audi.

Най-новият филм на BMW се казва The Escape (Бягството) и за него марката е събрала сериозен екип. В главната роля е вездесъщият Кайв Оуен, който спасява Дакота Фанинг, преследвани от лошите, начело с Джон Бърнтол. В късия и готин филм се появява също и Вера Фармига, а колата е последното поколение BMW Серия 5, в изпълнение 540i.

Малко за колата: BMW 540i поколение G30 се задвижва от 3-литров 6-цилиндров редови турбо мотор с 340 к.с. (34 повече от преди ) и 450 Нм (+50). Тази тяга е достатъчна за ускорение от 0-100 км/ч за 5,1, а официалния разход на бензин е 6,5 л/100 км. Още информация за новото поколение G30 може да научите тук, а във филма ще видите как тези 450 Нм теглят хеликоптер. Приятно гледане.

Първородната Godzilla!