Помните ли Singer, пичовете които правят най-добрите 911-ки на света? Основателят им е рок певец и братовчед на Брус Дикинсън от Iron Maiden

  • Галерия с 12 снимки. Галерия с 12 снимки.

24 Feb 2017

Възхищаваме се на Singer Vehicle Design. Те не просто възстановяват или модифицират Porsche 911 (964), а го правят с огромна любов и респект към марката и наследството и. Базираната в Калифорния компания не прави просто тунинг, те поставят на дейността и продуктите си етикета ‘Reimagined’, който пасва изключително добре. И тук говорим за коли от по над 500 000 долара.

Но Singer реално не продават автомобили, а услуга. Това е нещо, което те държат да бъде подчертано и дори го има в писмен вид в края на това готино видео, в което основателят на Singer Vehicle Design говори. Той се казва Роб Дикинсън и за изненада на много хора, освен безобразно влюбен в Porsche 911 и педантичен в работата си по преобразяването на 964-ки, той е и рок певец, британец. При това не само рок певец, а братовчед по бащина линия на... Брус Дикинсън, вокала на Iron Maiden.

За нас лично това бе доста приятна изненада, защото сме писали няколко пъти за Singer, светът е доста наясно с техните Porsche-та, но фактът, че Роб е рокаджия и роднина с Брус, не ни бе известен. Групата на Роб се казва „Catherine Wheel“ и именно ролята му на вокалист в нея му е позволила да... си позволи 964. Което обаче той не преработва с детайлността на Singer, а по-бюджетно. Именно оттам тръгва идеята за този бизнес. Видеото е доста интересно за всички, които обичат Porsche, вниманието към детайла и които имат среден английски.

Приятно гледане на клипа, след което може да разцъкате глаерията горе и да завършире с кликване на това бижу долу, дело на Singer Vehicle Design.

 

Първородната Godzilla!