Този Nissan Rouge One Star Wars Limited Edition е щатска измишльотина, която ни харесва

  • Галерия от 10 снимки. Галерия от 10 снимки.

12 Apr 2017

Чували ли сте за Nissan Rouge? Ако не сте, това е защото колата не се продава в Европа, а само в САЩ, но тази специална модификация е добър повод да научим за нея. А именно Nissan Rouge Star Wars Limited Edition, „първият сериен автомобил, който ще се продава с елементи от Star Wars“... Ле-ле. Иначе казано, това е първата кола за която автомобилна марка е платила правото да принтира лепенки със заглавието на известен филм.

И тук ще се наложи да ви разочароваме, защото въпросното возило е черната кола от галерията, а не онова бойно нещо със стърчащи отстрани части от X-wing (което всъщност ни харесва). To e изработен в една бройка прототип целящ да популяризира черния доста по-нормален Rouge One Star Wars. Третият Nissan от галерията пък е също специален Rouge обвит в лепенки вдъхновени от... пилотския костюм с който се джитка X-wing.

Nssan Rouge Star Wars Limited Edition ще дефилира пред публика на изложението в Ню Йорк, което отваря врати на 14 април. Там Nissan ще покаже и този бруууутаалееенн „полицейски“ GT-R. Кликнете на патрулката за обилна галерия.

Първородната Godzilla!