Най-нещастната дрифт кола? Тази Silvia S14 излиза да спортува по-рядко от затлъстял ленивец

  • Вълзевул е готов за нощна разходка. Вижте и останалите 16 снимки. Вълзевул е готов за нощна разходка. Вижте и останалите 16 снимки.
  • Чудовището тежи едва 1000 кг, което прави приблизително 900 к.с./тон при включване на нитрото Чудовището тежи едва 1000 кг, което прави приблизително 900 к.с./тон при включване на нитрото

03 May 2017

Изложението за богати и разглезени от „нормални” суперколи Top Marques в Монако приключи. Дойде време непродадените експонати да се прибират. Един от тях е епичният Nissan S14 Silvia, който ще видите в клипа и галерията. Чудовището е толкова шумно, че полицията идва да усмири собствениците му от Brill Steel Motorsport. Въпросните дами и господа създават машината още преди години за дрифт състезания, но на практика тя по-често обикаля изложенията, отколкото да участва в реални гонки.

А има потенциал да взриви публиката със своя V8 LS3 със 720 к.с., които скачат с още 200 при активацията на нитрото. Както ще се убедите, ако усилите звука на домашната аудио система, прелестната Silvia е лишена от глезотии като заглушители, така че отпуска приятното си кресчендо без никакви посредници.

Разгледайте и галерията на пичовете от SpeedHunters. Много ги бива, когато става въпрос за луди коли.

 

Лукс от Китай!