Това е гигантска вендинг машина за продажба на луксозни коли, висока е 15 етажа и се намира в Сингапур. Видео

  • Галерия от 6 снимки. Галерия от 6 снимки.

17 May 2017

Спокойно можем да се опулим на това съоръжение, по същия начин по който се пулехме пред първите автомати за напитки на Coca-Cola преди 20-ина години. В столичния подлез на х-л „Плиска“ дори имаше машина за кафе, което можеше да платите с SMS… Чудеса на техниката, каквито западният свят познава от няколко десетилетия, които ние българите гледахме, като на кацнал USS Enterprise от Star Trek.

А сега гледаме по същия начин тази 15-етажна сграда, която представлява гигантски автомат за продажба на готини автомобили. Не се заблуждавайте, че във видеото изглежда, като макет, ако кикнете тук ще я видите и през Google Street View.

„Машината“ е изградена по поръчка на Autobahn Motors и се намира в Сингапур, където пространството е дефицит. Системата се управлява чрез таблет, а иновативната механика може да свали най-горните автомобили до тротоара за около 2 минути. Колите са общо 60 с емблеми на Ferrari, Lambo, Porsche, Aston, BMW, Audi и други. Не сме сигурни точно как става плащането, но това не е от такова значение, вижте само как изглежда това нещо.

Лукс от Китай!