В това видео присъства почти всяка суперкола от XXI век

  • Галерия с 10 снимки от почетната обиколка на пистата Асен в Нидерландия Галерия с 10 снимки от почетната обиколка на пистата Асен в Нидерландия
  • Двойка LaFerrari Двойка LaFerrari
  • Група от Група от
  • Новото Performante Новото Performante
  • Най-редките Най-редките
  • Tramontana, в случай, че имате колебания... Tramontana, в случай, че имате колебания...

06 Jun 2017

Ако смятате, че скъпи суперколи има само в Арабския свят, Китай и Великобритания, то това видео от Холандия може доста да ви изненада.

Действието се развива в Асен в североизточната част на страната. Както ще се убедите, колекция от безумно скъпи и доста редки суперколи са събрани за събитие, подходящо озаглавено „Неделя на суперколите”. Това доказва, че в района не са луди единствено по Tesla и Zoe, но обичат и големите бензинови мотори.

Само малка част от присъствалите: чифт LaFerrari, също двойка Koenigsegg Agera RS, Pagani Huayra, има и McLaren P1 GTR. Разбира се, за пълнеж присъстват R8-ици, M3-ки и GT-R на килограм, цяла колекция 911, един Cadillac CTSV и забележително много произведения от Санта Агата... В бокса е имало 918, който по незнайна причина не е на пистата. Наградата за най-странна обаче отива при Tramontana XTR – странното червено нещо след групата от хиперколи в челото. Отделете 12 минути на видеото, но само с включен звук.

P.S. В случай, че се чудите – най-отпред на първата снимка е новият Huracan Performante.

 

Първородната Godzilla!