Това е нашето Porsche 911 GT2 RS. Конфигурирахме го в Racing Yellow и Clubsport пакет, излезе ни 479 866 лв.

  • Racing Yellow му седи прекрасно. Галерия с още 13 изображения, има го и в Miami Blue. Racing Yellow му седи прекрасно. Галерия с още 13 изображения, има го и в Miami Blue.

08 Jul 2017

Porsche пуснаха онлайн конфигуратора на епичното 911 GT2 RS и просто нямаше как да не изпием съботното си кафе сглобявайки „нашата лична“ RS-ка. Всички висим в сайтовете за коли втора ръка, но това да си създадеш чисто нов супер скъп и готин автомобил по свой избор, е нещо несравнимо. Нищо, че не можем да си го позволим няколкостотин пъти, както и 99% от вас.

Влизането и ползването на конфигуратора обаче струва точно толкова, колкото и мечтите – 0 лв. със и без ДДС, затова отделихме час и нещо и си направихме свое 911 GT2 RS. Колата ни е  с екстериор в Racing Yellow, покрит с прозрачен лак карбонов капак отпред, 20/21-инчови RS джанти с в White Gold Metallic, а за интериора избрахме черна кожа (4744 евро), добавихме жълти безелчета на вентилационните отвори за цвят, детайли в алкантара и още няколко опции, с които крайната цена стана 217 154 паунда или 479 866 лв. с ДДС. Тоест, у нас ще е мааалко повече заради по-високото с 1% ДДС, но това не ни притеснява, защото така или иначе не можем да си го позволим. Няколкостотин пъти.

Разгледайте галерията на нашето GT2, пробвахме го и в също готиния Miami Blue, а след това може да кликнете на колата тук долу (във въпросното Miami Blue) за подробния и любопитен материал за най-мощното 911 правено някога.

 

Първородната Godzilla!