Audi A3 1.9 TDI с мноооого карбон, въздушно окачване, джанти от Porsche и какво ли още не

  • Галерия от 24 снимки. Галерия от 24 снимки.

10 Aug 2017

Това е едно от най-мераклийските Audi A3 1.9 TDI, което някога сме виждали. Намерихме го във Фейсбук страницата “Quality Stance”, където нямаше описание, но то не е особено нужно. В мега подредения и „изгладен“ двигателен отсек виждаме компоненти от Forge Motorsport, капачки на отворите за течности от доста по-нови модели на Audi (не сме сигурни, но ни напомнят на такива от R8), а в багажника живее „бойлерът“ на системата за въздушно окачване на Aero Мagic.

Въглеродната тема е мнооого силно засегната и това е очевидно. Кората на 1,9-литровия TDI, панелът пред нея, кутията на въздушния филтър, съдът на сервото, поставени са карбонови шапки на бомбетата на амортисьорите, дори рамената на чистачките са облечени в композита. Отзад пък маркучите на Aero Magic-а са обвити в карбонови нишки, както и въздушният съд. Джантите също са интересни: "Porsche" покрити с червен карбон. Зад тях пък прозира спирачна система Tarox.

Вътре също властва „Цар Въглерод“. Гърбовете на седалките Recaro, централната конзола, въздуховодите…, всъщност, виждате как изглежда. Готин елемент е и десена тип „пчелен кошер“ разграфен с тегели по алкантарата. Мощност? За съжаление нямаме информация, но предполагаме добро увеличение спрямо базовата, като имаме предвид вниманието към детайла и надписа „Forge“ под предния капак.

Първородната Godzilla!